Title of a News Article

Harran Üniversitesinde neler oluyor?

 Harran Üniversitesinde neler oluyor?
banner206

Harran Üniversitesinin yeni rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın’ın, üniversitedeki daire başkanları ile 12 meslek yüksekokulu müdürünün istifasını istediği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bir süre önce Harran Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, özellikle üniversitede yıllardır oturmuş kadroyu dağıtması ile büyük tepki topluyor. 4 Yıl görev yaptığı üniversiteye rektör olarak atanan ve Ispartalı oluşu nedeniyle atandığı zaman tepki çeken Prof. Dr. Taşaltın, rektör yardımcılığına Diyarbakırlı Şerefettin Çelik ve Artvinli Ercan Yeni’yi atadı.

Yönetiminde Urfalı birinin olmaması nedeniyle tepkilere neden olan Taşaltın’ın, şimdi de daire başkanları ile meslek yüksek okulu müdürlerinin istifasını istediği öne sürülüyor.

Harran Üniversitesini fazla tanımayan Rektör Taşaltın’ın, 12 meslek yüksekokulu müdürü ile daire başkanlarının istifa etmesini istemesi Urfa’da büyük yankı buldu. Büyük tepki toplayan bu olayla ilgili, AK Parti camiasının da seçimler öncesinde rahatsız olduğu öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2015, 17:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Seçilmiş değil atanmış rektör !
Seçilmiş değil atanmış rektör ! - 9 yıl Önce

5.sıradan 3.sıraya alınıp sonra rektör olan Taşaltın seçilmiş değil atanmış ve olduğu konumu zerre hak etmeyen biri !!!hangi yüz ile istifa ister ?!

bravo
bravo - 9 yıl Önce

bravo by fındık bıyık geçmişine baktım boş ne dekanlık ne bilimsel yayın ancak yandaşlarını bi yerlere getir .zaman herşeye gösterecek yiyin bakalım bunlar çocuğunuzdan çıkar

URFALI
URFALI - 9 yıl Önce

yok looooo

muslum
muslum - 9 yıl Önce

sayın rektör burada yuvalanmış köflenmiş on yıldır universiteyı babalarının çiftliği gibi kulanıyorlardı bunları ordan almasan oranın mebalı senin boynundadır allah yar ve yardımcın olsun.

Urfalı
Urfalı - 9 yıl Önce

Vekil Adayları da bari yabancı olsa urfamıza tam yakışır. Urfalılar Diğer illere baksınlar burda neler OLDUĞUNU daha iyi anlarlar hiç bir memlekette yerli halk bu kadar dışlanamaz

LESTCAM
LESTCAM - 9 yıl Önce

akparti zihniyeti..

SIRADAKİ HABER

banner195