Title of a News Article

Harran Üniversitesinde renkli görüntüler oluştu

.

Harran Üniversitesinde renkli görüntüler oluştu
banner206
 Harran Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı,  Geleneksel Çocuk Şenliğinin ikincisini Eyyübiye Kampusunda gerçekleştirildi. Türk Telekom İlköğretim Okulu öğrencilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. 
Çeşitli yarışmaların ve gösterilerin gerçekleştirildiği etkinliğe Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Avcı, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Necmi Dedeoğlu, Bölüm Hocaları ve öğrenciler katıldı. 
Şenliğin açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş; “Çocuklarımızın gelişimini, eğitimini ve yarınlara hazırlanmasını amaç edinen Çocuk Gelişimi Programı, Çocuk Şenliği etkinliğini geleneksel hale getirerek bu yılda güzel bir program hazırladılar. Gençlerimizi bu tür programlarda eğitimli ve istekli gördükçe, yarınlarımızın güvencesi olan çocuklarımızı emin ellere bırakmanın huzurunu yaşıyoruz. Bu programda emeği geçen başta Bölüm  Başkanı Öğr.Gör. Necmi Dedeoğlu olmak üzere bölüm hocaları Öğr.Gör.Özlem Kekil ve Öğr.Gör.Mustafa Aslan’ı tebrik ediyorum.” dedi.
SOSYAL BİLİMLER MYO 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET BALOSU
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 206-2017 eğitim öğretim yılı mezunları, 11 Mayıs 2017 tarihinde Dedeman Otelinde coşkulu bir mezuniyet balosuyla mezun olmanın keyfini yaşadılar.
Halkla İlişkiler, Dış Ticaret, Radyo ve Televizyon, Çocuk Gelişimi, Programlarının katıldığı mezuniet balosunda gençler gönüllerince eğlendiler. Akşam yemeğinin ardından oyunlar oynandı ve halaylar çekildi. Mezuniyet Pastası öğrenciler tarafından kesildi ve konfetiler atıldı. Coşkulu müzikler eşliğindeki eğlencenin finalinde günün anısına toplu fotoğraf çekildi. 

ÜNİVERSİTEMİ TANIYORUM BÖLÜMÜMÜ SEÇİYORUM
Harran Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler Programı, Okulumuzu ve Halkla İlişkiler Bölümünü tanıtmak için bir proje hazırladı.
Projenin danışmanlığını Program Başkanı Öğr. Gör. Mehmet Oymak ve Öğr. Gör. Mehmet Şeker yaptılar. Projeye Halkla İlişkiler ikinci sınıf öğrencileri Nevin Yeşiltaş, Zehra Ay ve Nesrin Arslan  katıldılar. Hazırlanan proje kapsamında Orta Öğretim 12. Sınıf öğrencilerine Üniversitemiz ve Bölümlerimiz tanıtıldı. Bunun yanısıra özellikle de Halkla İlişkiler Bölümü özel olarak tanıtıldı.
İsmail Nazif Bayraktar Lisesinde 12.05.201 tarihinde hayata geçirilen Proje dâhilinde Halkla İlişkiler ikinci sınıf öğrencilerinden Nevin Yeşiltaş, Zehra Ay ve Nesrin Arslan bir sunum gerçekleştirdiler. Yapılan sunuma Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mehmet Oymak, Öğr. Gör. Mehmet Şeker, İsmail Nazif Bayraktar Lisesi İdarecileri ve 12. Sınıf öğrencileri katıldılar.
Proje kapsamında bir açıklama yapan Program Başkanı Öğr. Gör. Mehmet Oymak, “Üniversitemizin ve özelliklede bölümümüzün tanıtımı için hazırlanan bu projeyi daha da genişleterek önceden belirlenen değişik okullarda hayata geçirerek devam ettirmek istiyoruz. Görünen o ki, bu tür projeler öğrencilerimiz için çok faydalı ve eğitici olmaktadır.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2017, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195