Title of a News Article

Harran’dan sığınmacılara yardım

Harran Kaymakamlığı ve Harran Belediyesinin, Kobani’den Suruç’a gelen Suriyeli sığınmacılar için ortaklaşa düzenlediği yardım kampanyasında 3 kamyon malzeme toplandı. Kamyonlarla Suruç'a götürülen yardımlar Kaymakamlığa teslim edildi.

 Harran’dan sığınmacılara yardım
banner206

Harran Kaymakamı Selami Yazıcı ve Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’un başlattığı yardım kampanyasında toplanan giyim, barınma ve gıdalardan oluşan 3 kamyon yardım malzemesi Suruç’a götürüldü. AK Parti Harran ilçe Başkanı Mahmut Özyavuz’un da eşlik ettiği Kaymakam Yazıcı ve Başkan Özyavuz, Suruç’ta İlçe Kaymakamı Abdullah Çiftçi ve AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, AK Parti İl Yerel Yönetimler Başkanı Cemil Çadak tarafından karşılandı. Harran’dan getirilen 3 kamyon yardım malzemesi Suriyeli sığınmacılara dağıtılmak üzere Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi’ye teslim edildi.

Kaymakam Çiftçi, Suruç’a getirilen bu yardımlardan dolayı Harran Kaymakamlığına ve Harran Belediyesine teşekkür ederek, “Kobani’de halen IŞİD ile YPG arasında çatışmalar devam ediyor. Bundan dolayı her gün sığınmacılar oradan kaçarak ilçemize geliyor. Bu nedenle yardım malzemelerine ihtiyaç doğuyor. Sivil toplu kuruluşlarından ve iş adamlarından Suriyeli sığınmacılara destek olmalarını bekliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2014, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195