Title of a News Article

Hasta çocuklar unutulmadı

Hasta çocuklar unutulmadı
banner206

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki çocuk servisinde tedavi gören çocukları ziyaret etti.

Çocuk servisinde yatan hasta çocukları ziyaret ederek, onlara oyuncaklar hediye eden Vali İzzettin Küçük; ailelerine de geçmiş olsun dileklerini iletti. Çocuklarla yakından ilgilenen Vali İzzettin Küçük; çocukların durumları hakkında da kendisine eşlik eden Başhekim İbrahim Halil Keşküş’ten bilgi aldı.

Ziyaretinin ardından bir açıklama yapan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük: “Çocuklarımızın hepsini çok seviyoruz. Onlar bugünümüzün neşesi, mutluluk kaynağı, yarınlarımızın da emanetçileridir. Hastanemizdeki çocukları da bu bayramdan mahrum etmek istemedik. Sağ olsun başhekimimiz ve arkadaşlarımız güzel hediye paketleri hazırlamışlar. Çocuklarımızı ziyaret edip şifalar diledik. Hasta da olsalar bayram onların bayramı. Hepsinin bayramını şimdiden kutluyorum” dedi. Vali İzzettin Küçük; bir süre daha hastalarla görüştükten sonra hastaneden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2016, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195