Title of a News Article

Hastane yolu asfaltlanıyor

.

Hastane yolu asfaltlanıyor
banner206
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye'de yapımında sona gelinen 400 Yataklı Devlet hastanesinin yolunu asfaltlıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in girişimleri sonucu Eyyubiye 400  Yataklı Devlet Hastanesi'nin Akçakale- Mardin çevre yolu Karayolları ve Büyükşehir Belediyesi'nin ortak çalışması sonucu asfaltlanıyor.

 

Önümüzdeki aylarda yapımı tamamlanarak hasta kabulüne başlayacak olan hastanenin yapımı sürerken hastaneye yeni açılacak olan bağlantı yollarındaki istimlak sorunları gidermek için mülk sahipleriyle görüşme sağlandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek yapılacak olan ara bağlantı yollarındaki mülk sahipleri ile de görüştü.

 

GÜVENÇ, HASTANE YAPIMI TAMAMLANMADAN YOLLARINI TAMAMLAYACAĞIZ.

İncelemenin ardından açıklama yapan Başkan Güvenç, Hastane'nin Şanlıurfa'ya hayırlı olmasını diledi. Büyükşehir olarak hastanenin yollarını yapmaya başladıklarını ifade eden Güvenç, şunları söyledi:

"Yeni Yapılan Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi bağlantı yollarının planlaması yapılırken Eyyübiye ilçesinde yapımında sona gelinen Eyyübiye Devlet Hastanesi bağlantı yollarının yapılması için çalışmalar başlattık. Karayolları bölge müdürlüğümüzce ortak yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda hastaneye Şanlıurfa- Mardin çevre yolu Akçakale bağlantı yolunun projelendirilmesini tamamladık.  Kent merkezinden Hastane bağlantı yollarını tamamlamak için yol güzergahındaki mülk sahipleri ile görüşmeler sağladık. Kısa bir sürede Mülk sahipleriyle anlaşarak yollarının yapımına başlayacağız. "

Ayrıca Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile birlikte Eyüp Peygamber Caddesinde yeni yapılacak yollarda incelemelerde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2015, 13:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142