Title of a News Article

Hatay'da terör saldırısı...

Hatay'da terör saldırısı...
banner206

Hatay'ın İskenderun ilçe merkezinde patlama yaşandı. Vali'nin yaptığı açıklamaya göre, 2 teröristten biri takip sonucunda İskenderun da etkisiz hale getirildi ve bu esnada bir patlama meydana geldi. Vali Doğan, "Herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır. Operasyon devam etmekte" dedi.
İskenderun ilçesinde polis ekiplerinin alınan istihbarat üzerine takibe aldıkları araçtaki teröristlerle sıcak çatışma yaşandı.
Alınan bilgiye göre, Fener Caddesi'nde bir patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Cadde, araç ve yaya trafiğine kapatıldı.

VALİ'DEN İLK AÇIKLAMA
Hatay Valisi Rahmi Doğan, "Güvenlik birimlerimizin Payas kontrol noktasında şüphelendiği 2 teröristten biri takip sonucunda İskenderun da etkisiz hale getirilmiş ve bu esnada bir patlama meydana gelmiştir. Herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır. Operasyon devam etmektedir. kamuoyu bilgilendirilecektir." açıklamasında bulundu.

ABD'DEN TERÖR SALDIRISI UYARISI
ABD Ankara Büyükelçiliği Türkiye'de terör saldırısı ihtimali nedeniyle tüm vize işlemlerini askıya almıştı. Vatandaşlarını uyaran Büyükelçilik, "AVM'lerden ve kalabalık yerlerden uzak durun" demişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195