Title of a News Article

Hatay'daki patlamada Urfa detayı...

Hatay'daki patlamada Urfa detayı...
banner206

Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen PKK'lı teröristin saldırı girişimiyle alakalı Şanlıurfa'nın da aralarında bulunduğu 4 ilde 5 şüpheli gözaltına alındı.

İskenderun'da önceki gün meydana gelen terör saldırısı girişimi ile ilgili İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada, PKK'lı 2 teröristin Payas ilçesinde önce bir vatandaşın aracını gasbedip sonra da İskenderun ilçe merkezine geldiği belirtilerek,  şu ifadelere yer verildi;

"İskenderun ilçe merkezine gelen 2 bölücü terör örgütü mensubunun güvenlik güçlerince durdurulması sonucunda çıkan çatışmada, bir terör örgütü üyesi üzerinde bulunan patlayıcının infilak etmesi sonucu öldü, diğeri ise olay yerinden kaçarak saklandığı yerde çıkan çatışma sonucunda etkisiz hale getirildi.

Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen soruşturma kapsamında, bugün İstanbul, Şanlıurfa, Adıyaman ve Diyarbakır'da olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen 5 kişi gözaltına alındı."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195