Title of a News Article

Havaalanında şenlik vardı!

.

Havaalanında şenlik vardı!
banner206

Anadolu Jet, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Şanlıurfa’ya uçak seferlerini başlattı. İlk uçuşunu 158 yolcusuyla gerçekleştiren Anadolu Jet, Şanlıurfa'da davul- zurna eşliğinde halaylarla karşılandı. 

Anadolu Jet, Ankara- Şanlıurfa seferlerinin ardından İstanbul-Şanlıurfa seferlerine de başladı. Anadolu Jet yönetimi tarafından alınan karar doğrultusunda yaz tarifesinin noktalanacağı Ekim ayına kadar gerçekleşecek her gün yapılacak karşılıklı uçuşların açılışı için Şanlıurfa GAP Havalimanı'nda tören düzenlendi.

İlk seferini İstanbul’dan Şanlıurfa’ya 158 yolcuyla uçuşunu gerçekleştiren uçakla Şanlıurfa’ya gelen Anadolu Jet Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Doğan ve yolcular, Şanlıurfa Vali Vekili Ugur Sezer Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya ve protokol üyeleri tarafından karşılandı. Halk oyunları ve itfaiye aracından sıkılan tazyikli suyla karşılanan uçaktan inen yolculara karanfil dağıtıldı. Havalimanında düzenlenen törende konuşan Anadolu Jet Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Doğan, firmalarının kendilerinin değil Anadolu halkının olduğunu belirterek, "Sürekli buraya ilave uçuşların gelmesi konusunda yetkililer bizlere bilgi veriyor. Bunun için Şanlıurfa- Sabiha Gökçen seferlerimiz başladı" dedi.

Şanlıurfa Vali Vekili Uğur Sezer  ise Şanlıurfa’ya yeni uçuşların düzenlenmesiyle birlikte turizmde canlılığın yaşandığını ifade ederek, "Şanlıurfa artık bir cazibe merkezi konumuna geldi. Bu anlamda ne kadar Şanlıurfa’ya ek seferler düzenlenirse o kadar turizm ve ticarette ciddi yatırımlar kazanılacaktır" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından törene katılan davetlilere çiğköfte ikram edildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2015, 23:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195