Title of a News Article

Hayatlı evin hayaleti 2 Birecik'te sahnelendi

.

Hayatlı evin hayaleti 2 Birecik'te sahnelendi
banner206

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi tarafından sahnelenen “Hayatlı Evin Hayaleti 2” adlı oyun Birecik'te, Enver Nebihe Karaata Kültür Merkezinde sahnelendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tiyatro ekibi 'Hayatlı Evin Hayaleti 2' adlı trajikomik oyunu ile ilçelerde tiyatro sevenlerle buluşmaya devam ediyor.

Sadece Şanlıurfa Merkez'de değil İlçelerde de tiyatro oyunlarını ücretsiz sahneleyen Büyükşehir Belediyesi, sanata verdiği destekle vatandaşların takdirini topluyor.

Bu tür Sosyal faaliyetlerden dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden İlçe sakinleri, bu tür çalışmaların devamını dileyerek, sergilenen oyundan dolayı teşekkür ettiler.

Hayatlı Evin Hayaleti adlı tiyatro oyunu ile Siverek, Viranşehir, Suruç, Akçakale ve Bozova'da sahne alan Büyükşehir Belediyesi tiyatro ekibi, 7'den 70'e bütün vatandaşların beğenisini kazanıyor.

Program sonunda konuşma yapan İlçe Kaymakamı Kadir Perçi, Böyle güzel bir etkinliği ilçede gerçekleştirdikleri için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye teşekkür ederek, tiyatro oyuncularına çiçek takdim etti. 

Birecik ilçesinde Büyük beğeni toplayan tiyatro gösterisine, İlçe Kaymakamı Kadir Perçi, Eşi Fadime Perçi, Birecik Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Çopur, Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Sami Doğan, Ak Parti İlçe Başkanı Müslüm Kaynarpınar ile çok sayıda  vatandaş izledi.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2017, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142