Title of a News Article

HAZIRLIK KİTABI OLMAYAN ÜZÜLMESİN!

Haliliye Belediyesi kitap toplama kampanyası başlattı

HAZIRLIK KİTABI OLMAYAN ÜZÜLMESİN!
banner206
 Haliliye Belediyesi, üniversite sınavı ve TEOG sınavına hazırlanan öğrenciler için kitap toplama kampanyası başlattı.

 

"Eğitime Destek, Üniversiteye Gitsek" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında toplanan kitaplar, üniversite sınavları ve 'Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş' sınavı TEOG'a hazırlanan öğrencilere destek olmayı amaçlıyor. Kaynaklara ulaşmada sıkıntılar yaşayan öğrencilere destek olacak bu kampanya için kent genelinde toplanan hazırlık kitapları tek bir merkezde bir araya getirilerek, öğrencilere dağıtılacak. Haliliye Milli Eğitim Müdürlüğü'nde açılan stantta toplanan kitaplar, belirli zaman aralıkları ile dağıtılmaya devam edilecek. Halen Şanlıurfa genelinde birçok öğrenci kaynaklara ulaşmada sıkıntılar yaşıyor.

 

Kampanya kapsamında bilgi veren Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kadir Kırıcı, kampanyaya herkesin katılmasını isteyerek, şunları söyledi:

 

"Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olarak üniversiteye hazırlanan öğrencilerimizi için çok anlamlı olan "Eğitime destek, üniversiteye gitsek" kampanyasını başlattık. Bu kampanyamızın amacı evde atıl bulunan kitapların toplanması ve ihtiyacı olan kardeşlerimize dağıtılması. Haliliye Halk Eğitim Merkezi'nde bir büro oluşturduk ve bir ay boyunca bu kitaplarımızı toplayacağız ve ihtiyacı olan kardeşlerimize orada teslim edeceğiz. Evinde hazırlık kitapları bulunan tüm kardeşlerimizi ve ailelerini bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum. Yine ihtiyacı olan kardeşlerimizin kitaplarını almaları için bize başvurmaları gerektiğini hatırlatmak istiyorum."

 

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2014, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195