Title of a News Article

HDP’li başkan, AK Partili başkanı kutladı

HDP’li başkan, AK Partili başkanı kutladı
banner206
HDP’li Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin, Suruç İlçesindeki Suriyeli sığınmacılara yaptığı yardımlardan dolayı Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’u tebrik etti. 

M. SAİD AYHAN
Haliliye Belediyesi, Suriye’nin Halep iline bağlı Kobani İlçesinde yaşanan IŞİD saldırılarından kaçarak Suruç İlçesine yerleşen Suriyeli sığınmacılara yaptığı yardımlarla teşekkür topluyor. Birçok belediye Suruç’ta bulunan Suriyeli sığınmacılara yardımlarını sürdürürken, Haliliye Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar hem Suriyeliler hem de ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Bir ayı aşkın süredir Suruç İlçesinde kamplarda, okullarda ve evlerde kalan Suriyeli sığınmacılara beşik, mama, biberon, emzik ve ateş düşürücü ilaç ve gıda yardımlarında bulunan Haliliye Belediyesi, Suriyeli sığınmacıların barındığı çadır kentler ile ilçe merkezine temizlik desteği de veriyor. Haliliye Belediyesi yardımlarını hız kesmeden sürdürürken, HDP’li Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin’den teşekkür geldi.Başkan Cin, Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında söz hakkı alarak, Suriyeli sığınmacılara yönelik yardımlarından dolayı Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Temizlik ön plana çıkıyor

Haliliye Belediyesi’nin özelikle Suruç’ta sürdürdüğü temizlik faaliyetleri takdire şayan görülüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı 5 personel, Suriyeli sığınmacıların barındığı Suruç YİBO Çadır Kent ve eski İlçe Jandarma Komutanlığı yanına kurulan çadır kent ile Suruç ilçe merkezindeki temizlik çalışmalarını 1 çöp arabası ve sulama aracıyla hız kesmeden sürdürüyor. Bir ayı aşkın süredir süren temizlik çalışmaları kapsamında işçiler, sulama araçları ile de çadır kentlerin yıkama işlemlerini gerçekleştiriyor. Çadır kentlerin temizliğini aksatmayan Haliliye Belediyesi temizlik işçileri, Suriyelilerin kötü kokuya maruz kalmasını da engelliyor.

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2014, 15:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195