Title of a News Article

Hekimoğlu çalışmalarını sürdürüyor

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, Üç gün sonra  yapılacak olan yerel seçimler için, Ekibi ile birlikte çalışmalarına devam ediyor.

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, beraberindeki Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte bugünkü ilk durakları Yeşildirek Mahallesinde bulnan esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Hekimoğlu, bugüne kadar şehir merkezindeki mahallelerimiz ve kırsalda bir çok vatandaşımızı ziyaret ettik. gitmediğimiz ve yetişemediğimiz vatandaşlarımız bizi bağışlasınlar diye ifade etti.

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu’nun diğer bir durağı ise, İmambakır Mahallesindeki Esnaf ve Vatandaşlar oldu.

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu,31 Mart 2019 pazar günü yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarımızı merkez demeden kırsal demeden çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz. Esnaflarımız ve Vatandaşlarımız  bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alaka bizleri bir hayli mutlu etmiş durumda, bizlerden onlardan almış olduğumuz bu güçle inşallah 31 Mart akşamı bu seçimden zaferle ayrılacağız

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195