Title of a News Article

Hekimoğlu, 'esnaftan moral aldım'

 Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, yaklaşan 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Yenişehir Mahallesi Emniyet Caddesi ve 24 Metre yolu üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek destek ve dua talebinde bulundu. 
Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, esnaf ve vatandaşlarla yapmış olduğu görüşmelerde özelikle esnafın ekonomik olarak zor durumda olduğunu ifade ederek esnaf ve vatandaşlarında değişimden yana olduğunu ifade etti.
31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında Haliliye ilçesinde çalmadık kapı, sıkılmadık el, girmeyeceği gönül kalmayacak şekilde hareket ettiklerini ifade eden, Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 
Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, beraberindekiler ile birlikte bugünkü durağı Yenişehir Mahallesi üzerinde bulunan ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından prestij caddesi olarak ilan edilen Emniyet Caddesindeki bazı eksik ve noksanlıkların olduğunu da gözlemleyen Başkan Adayı Hekimoğlu, buradaki esnaf ve vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm önerileri üzerinde istişare ettiler.
Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, Emniyet Caddesi ve 24 metre yolu üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek gezisini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2019, 18:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195