Title of a News Article

Hekimoğlu Şehitlik ve Hızmalı Mahallerini gezdi

Hekimoğlu Şehitlik ve Hızmalı Mahallerini gezdi
banner206

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Bağlarbaşı, Şehitlik ve Hızmalı Mahallelerini gezdi.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yere seçim çalışmaları kapsamında gerek merkez ve gerekse de kırsal yapmış olduğu çalışmalarla kendisinden söz ettiren Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, seçime sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı.

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, beraberindeki Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Bağlarbaşı, Şehitlik ve Hızmalı Mahallelerini gezerek 31 Mart tarihine kadar çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacaklarını ifade ederek çalışmalarına devam ediyorlar.

Bağlarbaşı, Şehitlik ve Hızmalı Mahallelerini tek tek dolaşan ve burada bulunan esnaf ve vatandaşlardan 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında destek isteyen Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu aynı zamanda vatandaşlardan gelen sorun ve talepleri de dinleyerek Başkan oldukları takdirde bu dilek ve talepleri yerine getireceğini de sözlerine ekleyerek vatandaşlardan tam destek istiyor.

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, adaylığını açıkladığın günden beri Haliliye merkez ve kırsal olmak üzere tüm bölgede bulunan vatandaşlar arasında oldukça sevilen ve sayılan bir isim olduğunu belirten vatandaşlar, Hekimoğlu’nu karşılarında görünce desteklerini esirgemeyerek adaylığından duydukları mutluluğu dile getirdiler.

31 Mart akşamına kadar dur durak demeden çalışmalarına devam ettiğini açıklayan Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu sabahın ilk ışıkları ile birlikte gerek merkezde ve gerekse de kırsalda olmak üzere çalışmalarına devam ettiklerini ve 31 Mart yerel seçimleri için gezdiğimiz Bağlarbaşı, Şehitlik ve Hızmalı Mahallelerinde yaşayan seçmenlerden destek istiyoruz. Partimize ve şahsımıza gösterilen teveccüh bizleri son derece mutlu etmiştir. Seçim çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir.

Bu çalışmalarına 31 Mart akşamına kadar devam edeceğini ifade eden Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, Haliliye’de gerek merkezde olsun ve gerekse de kırsal yaşayan herkesin ve her kesimin oyuna talip olduğunu ifade ederek sözlerine son verdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Can baba
Can baba - 5 yıl Önce

Umudum var bu adam kazanır inşAllah çünkü dürüst ama essum kazanırsa ki kazanmaz inşAllah belediyenin bittiği gündür

Mahmut temir
Mahmut temir - 5 yıl Önce

Bu dürüst insan kazanır

SIRADAKİ HABER

banner195