Title of a News Article

Hepsi bir arada!

 Hepsi bir arada!
banner206

Haliliye Belediyesinin Rabia Meydanındaki iftar programının konukları Ak Parti İl, İlçe, Merkez, İlçe Başkanları ve Meclis üyeleri oldu.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un davetlisi olarak İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Metin Çadırcı, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Yardımcısı Necmettin Sağlam, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Ak Parti Teşkilatı Merkez ve İlçe Encümenleri ve vatandaşlar Rabia Meydanındaki iftar sofrasında bir araya geldi.

İftar sonrası konuşma yapan Başkan Demirkol, Topçu Meydanı, Süleymaniye, Karşıyaka, Sırrın bölgesinde olmak üzere dört bölgede iftar sofralarının bulunduğunu belirterek, “Toplamda 2800 kişiye iftar yemeği veriyoruz belki Türkiye’de ilk oluyor ama bu alanda 700 kişiye de sahur yemeği veriyoruz inşallah bu ramazanın son gününe kadar devam edecektir. Sahura hepinizi müsait olduğunuzda o sahurun manevi havasından feyzinden istifade etmek üzere hepinizi bekliyoruz” dedi.

İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına da değinen Demirkol, “Filistin’de Gazze’de İslam coğrafyasının bütün ülkelerinde bu aziz mübarek günde hayatını kaybeden, mücadele eden şehit ve gazilerimizi cenabı hakkın inşallah şehitlerimize rahmetini gazilerimize muzafferiyetini tattırmasını temenni ediyoruz. Dualarımız cenabı hakkın rahim sıfatı ile Müslümanlara merhamet etmesi kahır sıfatı ile de bütün Müslüman düşmanlarını kahretmesidir, inşallah bayramı bayram olarak yaşamamız ve yaşatmamız dileği ile hepinize saygılar sunuyorum” diye ifade etti.

Daha sonra bir konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Yusuf eğilmez şunları söyledi; “ Haliliye Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz gerçekten ramazan ayı boyunca bu meydanda olsun Süleymaniye’de olsun Sırrın’da olsun verdiği iftarlardan dolayı çok büyük boşluklar vardı. Bu gün hamd olsun ak belediyecilik ak partili belediyelerimiz bu açığı kapatmış oluyorlar hem Eyyübiye belediyemiz hem Haliliye belediyemiz iftar çadırları kurarak büyük bir açığı kapamış bulunmaktalar, Fevzi başkanımız iftarı herkes  herkes verir ama sahuru Haliliye verir demişti sahur programıyla da Türkiye’de bir ilke imzasını atmıştır, bunun içinde kendisi tebrik ediyor teşekkür ediyoruz, özellikle Müslüman kardeşlerimize yönelik yapılan zulmü kınıyoruz ve önümüzdeki süreçte özellikle 10 Ağustos’taki yapılacak olan cumhur başkanlığı seçiminde de zaferle ayrılarak bu bütün ezilenlerin yine liderimizin gür sesi olmaya devam edecektir buraya gelen tüm teşkilat arkadaşlarıma bu iftarda özellikle bu organizasyonu hazırlayan başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2014, 15:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142