Title of a News Article

Herkes bu fotoğrafı konuşuyor!

Herkes bu fotoğrafı konuşuyor!
banner206

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanlarına namaz kıldırdığı fotoğraf, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Bir süredir namaz kıldıracağı söylentileri dolaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de Saray'da danışmanlarına namaz kıldırırken görüntülendi.

 

HAYRAN SAYFALARINDA YAYINLANDI

Erdoğan'ın sarayın bahçesinde seccadeler üzerinde 9 kişiye namaz kıldırdığı fotoğraf, ilk kez sosyal medyada yayınlandı. Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen ve Cumhurbaşkanı'nın hayran sayfalarından olan birçok Twitter ve Instagram adresinde bu fotoğrafa yer verildi.

NAMAZ KILDIRACAĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

7 Temmuz 2015 tarihinde Yeni Akit yazarı Sinan Burhan Erdoğan'ın namaz kıldıracağı iddialarını köşesine taşımıştı. Sinan Burhan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki camide namaza katılmış ve Erdoğan'ın cuma namazı kıldırmasının eksik kaldığını söylemişti. Burhan, "Dini bilgisinin iyi olduğunu bildiğimiz Erdoğan, Cuma namazı da kıldırsa iyi olur dedim. Sonra ufak bir araştıma sonunda aldığım bilgi ve edindiğim izlenim, evet Cumhurbaşkanımız Cuma namazı kıldıracak. Köşke yakın dostlarımız da bu bilgiye itiraz etmedi" ifadelerini kullanmıştı.

 

CUMHURBAŞKANLIĞI YALANLAMIŞTI

Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan ise Erdoğan'ın namaz kıldıracağı iddialarının sosyal medyada dolaşan, aslı astarı olmayan bilgiler olduğunu ifade etmişti. (Kaynak: Sözcü)

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2015, 23:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195