Title of a News Article

Hilvan Belediyesi Ağaçlandırma Çalışmalarına Devam Ediyor

Hilvan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe merkezinde ihtiyaç duyulan yerlerde ağaçlandırma çalışmalarına devam etti.

Hilvan Belediyesi Ağaçlandırma Çalışmalarına Devam Ediyor
banner206

Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında park bahçe, cadde, sokak ve okullarda yüzlerce ağacı toprakla buluşturan Park ve Bahçeler Müdürlüğü sezon boyunca Hilvan'ı yeşillendirmek adına çalışmaların devam edeceğini belirterek 'İlçemize görsel güzellik katmak ve halkımızın daha sağlıklı koşullarda yaşaması için yeşillendirme çalışmaları kapsamında peyzaj düzenleme ve mevsimlik çiçek ekiminden sonra ilçenin birçok noktasında ağaçlandırma çalışmalarına başladık' açıklamasında bulundu.

Yapılan yeşillendirme çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Bayık 'İlçemizin estetik bir görünüme kavuşması için orta refüj ve dönel kavşaklarda mevsimlik çiçek ekiminden sonra ilçenin birçok noktasında ağaç dikimi gerçekleştirdik. Park ve Bahçelerde halkımızın daha iyi imkanlarda vakit geçirebilmesi için bank ve kamelyaların bakım ve onarımı ile yeni çocuk oyun grupları kurma çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Her zaman olduğu gibi bugünde halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirme gayreti içerisindeyiz.Çalışmalarımız  ilçenin her tarafında devam edecek' dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195