Title of a News Article

Hilvan Belediyesinden Duyuru

Hilvan Belediyesinde Torba Yasasıyla yeni borç yapılandırma çalışmalarını sürdürüyor.

 

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilen ve Cumhurbaşkanı tarafından onaylanan torba yasası kapsamındaki iş kanunu ile bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına dair yasanın yürürlüğe girmesiyle Hilvan belediyesi borçlulara gereken kolaylığı sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yeniden yapılandırma kapsamında vatandaşa ödeme kolaylığı içeren kanun ile ilgili yazılı açıklama yapan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık,

Belediyemize emlak, bina,  arsa, arazi ve çevre temizlik vergi borcu bulunan ve mükelleflerimizin biriken borçlarını defaten veya taksitlendirme yapma usulü ile borçlarını ödeme kolaylığı sağlama çalışmalarımız devam etmektedir. Yeni torba yasasına kapsamında yürürlüğe giren iş kanunu ve bazı alacakların yeniden yapılandırması ile ilgili olarak vatandaşlarımızın faydalanması için ilgili birimlerde görevlendirilmiş personellerimiz hizmet vermektedir’ dedi.

 

Borçlarını ödemek isteyen vatandaşların, borcunu peşin ya da taksitle ödeme şansının olduğunu ifade eden Bayık ‘ Yasa kapsamında borcunu ödemek isteyen ilgili mükelleflerimiz ister peşin ister taksitle ödeme yapabilirler. 2 aylık periyodik ödemelere tabi tutulan yapılandırmada mevcut borçlar en az 6 en fazla 18 taksit şeklinde ödeme yapabilip borç taksitlendirmelerini 3 yıla kadar taksitlendirebilecekler’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2014, 16:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195