Title of a News Article

Hilvan'da 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü

5 Aralık Dünya Kadın hakları günü münasebetiyle, Hilvan Belediye Başkanının eşi Fatma Bayık ve Belediye Başkan Yardımcı Mahmut Akşahin ile birlikte bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

Hilvan'da 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü
banner206

 

Belediye kadın Kültür Merkezi sorumlu ve çalışanlarıyla birlikte Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı İnsan Hakları Başkanı Gülten Derin'e ziyarette bulunan Fatma Bayık, Hilvan'da insan hakları ile ilgili yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günün münasebetiyle ziyaret edilen Ak Parti Hilvan Kadın Kolları İnsan Hakları Başkanı Gülten Derin 'Böyle anlamlı bir günde ziyarete gelen Hilvan Belediye Başkanımızın eşi Sayın Fatma Bayık', başkan yardımcısı Sayın Mahmut Akşahin ve belediyeyi temsilen gelen bayan çalışanlara teşekkür ediyorum. Bu nazik ziyareti Hilvan başta olmak üzere dünyadaki tüm kadınlar adına kabul ediyorum' dedi.

Fatma Bayık ve başkan yardımcısı Mahmut Akşahin, ardından bayanlara yönelik mesleki eğitim kurslarının verildiği Hilvan Belediyesi Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi'ni ziyaret ederek, burada eğitim gören kursiyer ve eğitmenlerle bilgi alışverişinde bulundu. Bayan Bayık, 'Bugün, 5 Aralık Dünya kadın Hakları Günü nedeniyle Hilvan Belediyesi ve belediye başkanını temsilen bir takım ziyaretlerde bulunduk. Ziyaretlerimiz esnasında sorun dinlediğimiz bayanlarımızın bize iletmiş oldukları talepleri de en kısa zamanda karşılayacağız inşallah. Bu vesile ile bütün emektar kadınlarımızın Dünya Kadın hakları Günü'nü kutlar, sağlıklı, mutlu ve başarı dolu yarınlar diliyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2018, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142