Title of a News Article

Hilvan'da Bayramlaşma

ŞANLIURFA'nın Hilvan İlçesi'nde düzenlenen bayramlaşma programına katılan protokol ile halk bir araya geldi.

Hilvan'da Bayramlaşma
banner206

ŞANLIURFA'nın Hilvan İlçesi'nde düzenlenen bayramlaşma programına katılan protokol ile halk bir araya geldi.

Hilvan Kaymakamlığı ve Hilvan Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşmaya, İlçe Kaymakamı Eyüp Özdemir, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Jandama Bölük Komutanı Yüzbaşı İsmail Tarım, Emniyet Müdürü Nuri Sarıyar, İlçe Müftüsü Tahsin Ekim, CHP İlçe Başkanı Abuzer Bebe, HÜDA-PAR İlçe Başkanı Osman Göçmen, STK Başkanları ve belediye meclis üyeleri  ile vatandaşlar katıldı.

Belediye çay bahçesinde düzenlenen bayramlaşma programına dua ederek başlayan İlçe Müftüsü Tahsin Ekim, bayramlaşmanın aynı zamanda tanışma olduğunu belirterek, inancımız gereği küskünlüklerin sona ermesi anlamını taşıdığını belirtti.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşmada konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, bayramlar, birlik ve beraberliğimizi ayakta tutan en büyük değerlerdir dedi.

Şanlıurfa'nın barış ve huzur şehri olduğunu söyleyen Hilvan Kaymakamı Eyüp Özdemir, Bölgemiz itibarı ile Şanlıurfa'mız ve Hilvan ilçemiz barış ve huzur şehridir. Bunun bu şekilde devam edeceğine inanıyor ve barış içinde yaşaması için de elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2017, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142