Title of a News Article

Hilvan'da çalışmalar tamamlandı

Şanlıurfa'nın tüm ilçelerinde '100 Yıllık Altyapı Sorunlarına Çözümler' hedefi ile çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Hilvan'da altyapı revizyonunun ardından başlattığı asfalt çalışmalarını tamamladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Hilvan'da Haziran ayı içerisinde devam eden altyapı revizyonunun ardından hızlı bir şekilde başlatılan asfaltlama çalışmaları da tamamlanarak mevcut güzergahlar vatandaşın hizmetine sunuldu.

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), ilçenin altyapısındaki 30 yıllık hatları, uzun ömürlü ve kaliteli malzemelerle değiştirirken, Fen İşleri Daire Başkanlığı ise asfalt serimini tamamladı.

 

YER ALTI ŞEBEKE HATLARI YENİLENDİ

Tüm ilçelerde olduğu gibi Hilvan'da da '100 Yıllık Altyapı Sorunlarına Çözüm' hedefi ile çözümler üreten ŞUSKİ, ilçe merkezinde yapılan çalışmalar kapsamında halk sağlığını tehdit eden asbest boruları değiştirerek yerine hem daha dayanıklı hem de halk sağlığı açısından daha kullanılabilir olan polietilen borular serdi. Revize edilen içme suyu hat uzunluğunun ise toplamda 3 bin 600 metreyi aştı.

Ayrıca yine aynı caddede bahar ve kış aylarında yoğun yaşanan su baskınlarının önüne geçilebilmesi için başlatılan yağmur suyu şebeke hattı döşeme çalışmaları tamamlandı. Çalışmalar kapsamında ise farklı çaplarda bin 500 metre yağmur suyu şebeke hattı döşendi.

 

HİLVANLILARDAN BÜYÜKŞEHİR'E TAM NOT

İlçede eski adıyla İnönü Caddesi, yeni adıyla İzollu Bozan Bey Caddesi olan güzergahtaki çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür eden Hilvanlılar,  "Altyapıda kullanılan malzemeleri bizzat gördük. Eskimiş hatlar Büyükşehir Belediyemiz tarafından yenileri ile değiştirildi. Ardından asfaltlama başladı. Hilvan'ın sorunları artık tarih oluyor. Bunların yan sıra Başkanımız Nihat Çiftçi de Hilvan'a büyük önem veriyor. Kendisine ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2016, 15:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Dr.
Dr. - 8 yıl Önce

vay be nede guzeldemıs iler bankası işteyn gunderlım

SIRADAKİ HABER

banner195