Title of a News Article

Hilvan'da demokrasi nöbeti sürüyor

Hilvan'da demokrasi nöbeti sürüyor
banner206

Darbe girişiminden bu yana darbecilere tepki gösteren Hilvanlılar, Milli İrade ve Demokrasi Nöbetini sürdürüyor.

Her gün 100. Yıl Meydanı'nda toplanan yüzlerce kişi yapılan darbe girişimini kınamak ve demokrasiden yana ifade etmek için meydan da sabahlıyor.

Darbeyi protesto eden vatandaşlara destek vermek için Hilvan'a giden Ak Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı İbrahim Kaymaz ile eğitimci ve ekonomist İsa Balay, burada toplanan kalabalığa hitaben konuşarak sonuna kadar direneceklerini söyledi.

Devletin her kurumuna sızan FETÖ'cülerin yaptıkları planlarını halkın bozduğunu ifade eden İsa Balay; “FETÖ'cüler devleti ele geçirmek ve hain emmelerine ulaşmak için 40 yıldan bu yana kılıktan kılığa girerek devletin her kurumuna ve her kademesine sızdılar. Ancak yaptıkları plan, imanlı ve inançlı halkın iradesi karşısında ezilerek paramparça oldu.” dedi.

Halkın gösterdiği irade karşısında gurur duyduklarını söyleyen Ak Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı İbrahim Kaymaz, yapılan tüm hain girişimleri halkımızla, siyasi partilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, emniyet mensubu arkadaşlarımızla ve darbe karşısında dik duran askerimizle beraber milli iradeye sahip çıkarak vatanımızı, toprağımızı, çocuklarımızı ve geleceğimizi hep beraber kurtardık. ne mutlu bizlere ki; böyle bir halkımız var' diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2016, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195