Title of a News Article

Hilvan'da esnaf dezenfekte edildi

Hilvan'da esnaf dezenfekte edildi
banner206

Küresel bir tehdit haline gelen Coronavirüs salgınına karşı önlemler artıyor.

Hilvan Belediyesi insan hayatını tehdit eden Coronavirüs tehlikesine karşı ilçe merkezinde vatandaşların ortak kullanım alanlarında tedbirleri her geçen gün arttırıyor.
Coronavirüs tedbirleri kapsamında ilçenin bütün alanlarında temizlik ve dezenfekte çalışması gerçekleştiren Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü en son ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnafların tamamını dezenfekte ederek halkın hizmetine sundu.
Virüs tehlikesine karşı önlemlerin her geçen gün artacağını belirten Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık yazılı bir açıklamada bulunarak ‘Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs salgınına karşı ilçemizin bütün kamu alanlarını, cadde, sokak ve mahalleleri ile esnaflarımızın tamamı ekiplerimiz tarafından dezenfekte edildi. İnsan sağlığını dikkate alarak halkımızın ortak kullanım alanlarını daha hijyenik ve sağlıklı bir hale gelene kadar salgın ile mücadelemiz gece gündüz demeden devam edecek’ diyen Bayık halka seslenerek virüse karşı sosyal mesafeyi arttırmalı, bireysel hijyen kurallarına uymalı ve zorunlu olmadıkça sokağa çıkmamalıyız uyarısında bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195