Title of a News Article

Hilvan'da yıl sonu sergisi düzenlendi

Hilvan Belediyesi Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi yıl sonu sergisi düzenledi.

Hilvan'da yıl sonu sergisi düzenlendi
banner206

2018-2019 eğitim ve öğretim yılı Hilvan Belediyesi Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi ile Halk eğitim merkezinin   Hilvan Gençlik merkezinde birlikte düzenlemiş olduğu sergiye Hilvan Kaymakamı Furkan Duman, Hilvan Belediye Başkan Vekili Kamil Akdemir, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bakır Ogan ,İlçe Emniyet Müdürü Salih Köse , İlçe Jandarma Bölük Komutanı İsmail Tanrısever, okul müdürleri, kursiyerler  ve birçok davetli katıldı.

Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören sergide kursiyerlerin yıl boyunca büyük emek vererek hazırlamış olduğu el çalışması tekstil, yöresel kıyafetler, çeşitli el sanatları, süslemeler ve perspektif çalışmalar yer aldı.

Kursiyerleri tebrik ederek sergiyi dolaşan Hilvan Belediye Başkan Vekili Kamil Akdemir ' Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi eğitmen ve kursiyerleri tarafından yıl boyunca büyük emek verilerek hazırlanmış olan el emeği göz nuru ürünler birbirinden çok değerli çalışmalar. Bu güzel eserlerin ortaya çıkmasında emeği geçen herkese teşekkür eder, sergiye ilgi gösteren vatandaşlarımıza şükranlarımı sunarım' dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195