Title of a News Article

Hilvan ilçesinde heyecan yüksekti.

.

Hilvan ilçesinde heyecan yüksekti.
banner206

 Şanlıurfa'nın Hilvan Kaymakamlığı ve Orman Bölge Müdürlüğü'nün koordinesinde mesire alanı ağaçlandırıldı.


Hilvan
 Kaymakamlığı ve Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü, ilçeye bağlı Gürgür (Bölücek) köyünde Kaymakamlık tarafından yapılan mesire alanına bin 200 adet yetişmiş fidan dikildi. Fidan dikim programına katılan Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer ve Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri katıldı. Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer yeşil bir Hilvan için gayret gösterdiklerini ifade etti.



Kaymakam Sezer, "Gürgür Köyü Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Projesini GAP İdaresi ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğümüz arasında imzalanan protokolle hayata geçirdik. Proje kapsamında Gürgür köyümüzde 150 dönümlük alanda önceki sene 5 bin adet fidan dikildi. Ayrıca, fidan dikelen alanın mesire alanı olarak kullanılabilmesi amacıyla, uygun olan yerlere kamelyalar, çocuk oyun parkı ve açık hava spor aletleri halkın kullanımına sunuldu" dedi.

Kaymakam Sezer,  mesire alanının su tesisatı, lavabo gibi eksikliklerin giderilmesi için Şanlıurfa İl Özel İdaresi'nden ödenek aktarıldığını belirterek, yapılacak ihale ile eksikliklerin giderileceğini kaydetti.

Ağaçlandırma programına katılan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ise "Önümüzdeki dönem içerisinde Cazibe merkezi haline gelecek olan Gürgür'de daha kapsamlı bir mesire alanı oluşturacaklarını ve bununla ilgili şimdiden çalışmaların başlatıldığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2014, 18:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195