Title of a News Article

Hilvan ile ilgili güzel haber...

.

Hilvan ile ilgili güzel haber...
banner206
Hilvan'da, karayolları ağına dahil olan yollarda genişletme ve kaldırım düzenleme çalışmaları için yapılan girişimler sonuç verdi.
Hilvan'da çok sayıda mahalle ve mezranın ana yol güzergahı olan Gölcük Yolu'nun genişletilmesi ve Hilvan -Diyarbakır Karayolu'nun 2.. kilometresine kadar kaldırımların düzenlenmesi için girişimde bulunan Hilvan Belediyesi, Diyarbakır 9. Bölge Müdürlüğü'ne yaptığı başvurudan olumlu sonuç aldı.
Hilvan İlçe Kaymakamı Ahmet Özay ile birlikte Diyarbakır 9. Bölge Müdürlüğü'nü Ziyaret eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, belediye olarak karayolları ağında bulunan kısmi yol genişletilmesi ve kaldırımların düzenlenmesi konusundaki girişimlerimiz sonuç verdi dedi.

Bayık, 'Hilvan'ın 26 mahalle ile çok sayıda mezranın ana yol güzergahını oluşturan ve şuan ki Devlet Hastanesi'nin de bulunduğu Gölcük Yolu'nda genişletme çalışmalarının yapılması için Diyarbakır Karayolları 9. Bölge Müdürlüğüne başvurumuz oldu.  Aynı şekilde, Hilvan-Diyarbakır Karayolu yol güzergahında bulunan Yeni Devlet Hastanesi, TOKİ, Hilvan Meslek Yüksek Okulu ve çok amaçlı spor kompleksinin  de bulunduğu yerlere kadar kaldırım düzenlemesinin yapılması için yaptığımız başvurular olumlu sonuç verdi. Yapılacak olan gerekli çalışmaların yapılabilmesi için 21 Haziran 2016 tarihinde ihalesi yapılacak. İhale yapıldıktan sonra gerekli çalışmalara başlanacaktır' dedi. 

Hilvan'ın hem yaya ve hem de araç trafiği konusunda rahat bir nefes alacağını ifade eden Bayık, Hilvan için yapılacak düzenlemeler konusunda verdiği desteklerden dolayı, Diyarbakır Karayolları 9. Bölge Müdürü Şefik Solmaz'a teşekkür ettiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2016, 06:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195