Title of a News Article

Hilvan Kaymakamı ile ilgili flaş gelişme!

Hilvan Kaymakamı ile ilgili flaş gelişme!
banner206

Şanlıurfa'nın, Hilvan ilçesinde patates dağıtımı sırasında sosyal medya hesabından fotoğraf çekip paylaşan ve sert tepkilere neden olan ilçe Kaymakamı Coşkun Doğan'a muhtarlar derneği üyeleri sahip çıktı.

Hilvan Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Bayuk ve beraberinde birçok muhtar, Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan’a yönelik sosyal medya üzerinden yapılan olumsuz eleştirilere karşı bir basın açıklamasında bulundular.

Bayuk yaptığı açıklamada, 'son iki gündür ilçemiz açısından üzüntü verici gelişmeler yaşanmaktadır. Özellikle ilçe Kaymakamımız Sayın Coşkun DOĞAN ‘a sosyal medya üzerinden bir linç kampanyası düzenlenmektedir. Biz ilçe muhtarlar derneği olarak Kaymakamımızın ilçemizde çok güzel hizmetlere imza attığına şahit olduk. Özellikle Mahallelerimizin sorun ve sıkıntılarının giderilmesinde önemli çabaları olduğunu gördük.Kendisi Muhtarlarımızla Kaymakamlık Makamında randevusuz görüşmekte ve Mahallelerimizin problemleri üzerinde hassasiyetle durmaktadır.Onun döneminde ilçe olarak Sosyal, Kültürel,Eğitim,Güvenlik,Alt ve Üst yapı çalışmaları anlamında önemli bir mesafe kastettiğimizi söyleyebilirim. Vatandaşlarımızla olan ilişkisinde de gayet pozitif, devletin sıcak yüzünü gösteren bir bürokrattır kendisi. Böyle iyi bir devlet adamının böylesi muameleye maruz kalmış olmasını ilçe muhtarları olarak kabul etmiyoruz. Bu saldırı yapanları ilçe halkı olarak kınıyoruz. Sizin aracılığınızla kendisinin yayında olduğumuzu beyan ediyoruz. Umuyoruz ki hak etmediği bu saldırılar en kısa sürede son bulur ve Kaymakamımız, moral ve motivasyonu yüksek bir şekilde ilçemize hizmet etmeye devam eder. Sayın Kaymakamımız ilçe muhtarları olarak her zaman ve her koşulda yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyoruz’ ifadelerine yer verdi.

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda stoklarda bulunan binlerce ton patates ve soğan, yurt genelinde ihtiyacı olan ailelere dağıtılacaktı. Yük araçlarına konulan patates ve soğanlar Şanlıurfa'da dağıtılmaya başlandı. Hilvan ilçesinde dağıtım esnasında incelemelerde bulunan İlçe Kaymakamı Coşkun Doğan, bir patates çuvalını ihtiyacı olan bir kadına verirken fotoğraf çektirdi ve bunu sosyal medyada paylaştı. Bunun üzerine bazı AK Partili ve diğer muhalefet parti vekillerinden sert tepki geldi. 

KRİZ GEÇİRDİ

Hilvan ilçe kaymakamı Coşkun Doğan, sosyal medyada sert bir şekilde eleştirildi. Bu olayın üzerine fenalaştığı öğrenilen Kaymakam dün Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kalp Krizi geçirme riski ile hastaneye götürülen Doğan bir süre serviste gözetim altında kaldı.  

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2021, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195