Title of a News Article

Hilvan'da İki Okula Molotof Atıp, Bayrak Yaktılar!

Şanlıurfa'nın Hilvan İlçesinde biri Ana Okul olmak üzere iki ayrı okula Molotof saldırısı yapıldı.


Olay dün gece saatlerinde Hilvan'ın Yeni Mahalle ve Bahçelievler Mahallesinde meydana geldi. Yeni Mahallede bulunan 75. Yıl Ortaokuluna gece saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce molotof atıldı. Camları kırılan okulda küçük çapta maddi hasar meydana geldi.

 

Aynı saatlerde Bahçelievler Mahallesinde bulunan Karacurun Ana Okuluna da benzer saldırı düzenlendi. Okulun bahçesine giren kimliği belirsiz kişiler önce güvenlik kamerasını kırıp gönderdeki bayrağı indirdikten sonra ateşe verdi. Ardından hazırladıkları molotofu küçük çocukların yemekhanesine attılar. Okulun  camlarını da kıran zanlılar olay yerinden uzaklaştı. Büyük maddi hasarın meydana geldiği okuldaki kamera kayıtlarını inceleyen emniyet yetkilileri 75. Yıl Ortaokuluna saldıranların 4, Karacurun Ana Okuluna saldıranların sayısının 6 kişi olduğunu saptadı.

 

EĞİTİME DEVAM EDİLİYOR

Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından okullardaki durum normale döndü. Ana Okullarında olup bitenlerden habersiz olan minikler ise her şeyden habersiz okullarında oyun oynamaya devam etti. Olayı duyan bazı veliler çocuklarını okuldan aldı.

 

Olayı gerçekleştirenlerin yakalanması için çalışma başlatıldı. 

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2014, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195