Title of a News Article

Hilvan’da karantina yerleri dezenfekte edildi

Hilvan’da karantina yerleri dezenfekte edildi
banner206

Küresel bir salgın haline gelen ve birçok insanın hayatını kaybetmesine neden olan Coronavirüs(Covid-19) salgını etkisini göstermeye devam ediyor.

Coronavirüs salgınının ortaya çıktığı ilk günden beri İlçe Merkezi ve Kırsal Mahallelerde hijyen çalışmalarına ara vermeyen Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü vaka olduğu tespit edilen evler ve ortak kullanım alanları dezenfekte etmeye devam etti.

Saluca, Çığıllı ve Hacı’lar Kırsal Mahallelerinde birkaç kişide pozitif vaka olduğu duyurusu üzerine vaka sayısında yaşanacak artışın önüne geçmek için  dezenfekte çalışması başlatan Temizlik İşleri Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamada ‘İlçemizin salgından etkilenmemesi için var gücümüzle mücadele etmeye devam etmekteyiz. Son zamanlarda birkaç kırsal mahallemizde pozitif vakaya rastlanması üzerine vaka olduğu tespit edilen mahalleler Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık’ın talimatları ve ekiplerimizin de çalışmaları ile dezenfekte edildi. İlçemizde yaşanan vaka sayılarındaki artışı düşürmek için hijyen kurallarına uyup  dikkatli olmalıyız. Vatandaşlarımız evlerinde, ekiplerimizin de sahada göstermiş olduğu çabalar sonucu Covid-19 salgınının ilçemizde etkisini kaybedeceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın’ ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195