Title of a News Article

Hilvan’da, Şehitler Mezarları Başında Anıldı

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi'nin 102 yıl dönümü münasebetiyle Hilvanlı Şehitler mezarları başında anılarak dua edildi.

Hilvan’da,  Şehitler Mezarları Başında Anıldı
banner206

Kaymakamı Eyüp Özdemir, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, belediye meclis üyeleri, Jandarma Bölük Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü ve Müftüsü, Şehit İsmail Alıcı, Habip Bebe ve Halit Şıltak'ı mezarları başında anarak dua ettikten sonra şehitlerin mezarına karanfil bıraktı.

 

Hilvan Kaymakamı Eyüp Özdemir, "102 yıl önce vatanımızın kutsal toprakları için canları feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.  Aynı şekilde vatani görevini yaparken şahadete ulaşan tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anarken, ailelerine Allah'tan sabır diliyorum" dedi.

 

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık,

"Çanakkale'de sergilenen birlik, kardeşlik ve dayanışma ile kutsal vatanın topraklarına sahip çıkılarak bugün ki istikbalimiz inşa edilmiştir. 102 yıl önce bu vatan toprakları üzerinde yaşayan her millet, yaşadığı vatan topraklarının bekası için, namusu ve dini için düşmana karşı cesurca savaşarak şehit olmuşlardır. O günün şartlarında gerek topraklarımızın bütünlüğüne ve dinimize karşı savaş açanlar, bugün de aynı düşmanca duygularla her taraftan saldırıya geçmiş durumdalar. Çok kısa bir süre önce yaşadığımız ancak milletin karşı konulamaz iradesiyle boşa çıkarılan 15 Temmuz darbe kalkışması bunlardan yakın tarihin en büyük örneğidir. Bizde bu irade, birlik ve beraberlik ruhu var oldukça hiçbir güç bu yüce milletin karşısında duramayacak ve bu büyük millete diz çöktüremeyecektir. Vatan için canlarını feda eden bütün aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyoruz. Ruhları şad olsun" dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2017, 19:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195