Title of a News Article

Hilvan'da Yeni Çevre Yolu Çalışmaları Devam Ediyor

Hilvan ilçe merkezindeki trafik yoğunluğunu aza indirmek için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Hilvan Belediyesi tarafından yapılan çevre yolu çalışmaları devam ediyor.

 Özellikle kırsal mahallelerden gelen araçların şehir içine girmeden ve zaman kaybına uğramadan trafik akışına devam etmesi için planlanan Hilvan çevre yolunun Karacurun Mahallesi kısmındaki çalışmaları inceleyen belediye başkanı Aslan Ali Bayık şöyle dedi;

 

'Büyükşehir belediyemizle beraber çevre yolunun altyapı hazırlıkları çalışmalarımız devam ediyor. Başlatılan bu çalışmalar neticesinde faaliyete girecek olan çevre yolu ilçe merkezi trafiğini önemli ölçüde rahatlatacaktır. Çevrede yapılan ve mevsime bağlı olarak yürütülen çalışmaların çoğunda iş makinesi ve tarımsal makineler şehir merkezinden geçtiği zaman normal trafik ulaşımınsa aksamalar yaşanıyordu. İnşallah yapımına başladığımız çevre yolu hem trafiği rahatlatacak hem de ilçenin daha temiz kalmasını sağlayacaktır' dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2015, 18:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
YOLCU
YOLCU - 9 yıl Önce

Hilvan susuz dur iler bankasından sözleşme tarih 23.11.2012.baslama tarihi :03.12.2012.bitis tarihi :25.02.2014.bedeli 6.917.375.00.hala Hilvan susuzdur. kamuoyuna duyurulur.

SIRADAKİ HABER

banner195