Title of a News Article

Hilvanlı Kadınlar, "EVET" Diyor

Hilvan Belediyesi, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum ve Cumhurbaşkanlığı sistemi konulu konferans düzenledi.


Hilvan Belediyesi, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum ve Cumhurbaşkanlığı sistemi konulu konferans düzenledi.

 

Hilvan Belediye Başkanı'nın eşi Fatma Bayık'ın ev sahipliği yaptığı referandum ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi konferansına  AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı ve diğer AK Partili ilçe başkan eşleri ile Hilvanlı kadınlar katıldı.

 

16 Nisan'da yapılacak olan referandumda Hilvanlı kadınların "EVET" diyeceğini ve belirten Fatma Bayık, Cumhurbaşkanlığı Sistemi'nde herkesin refah içinde yaşayacağını belirterek;

"EVET dediğimiz zaman, kadınlar, erkekler, çocuklar herkes kazanacak. Hilvan kazanacak, Şanlıurfa kazanacak ve Türkiye kazanacaktır" dedi.

 

Konferansa katılan yüzlerce kadına Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile ilgili bilgi veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi;

"Kadınlarımız çok güçlüdür. Gerek Kurtuluş Savaşı'nda, gerek 15 Temmuz'da bu güçlerini nasıl ortaya koyduklarının şahitleri olduk. Ülkemizin geleceği için hepimiz EVET demeliyiz" şeklinde konuştu.

 

Referandum ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi'nin anlatıldığı konferans sonrası Hilvan Belediye'sini ziyaret eden Ak Kadınlar, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2017, 17:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195