Title of a News Article

Hırsızlar güvenlik kamerasına takıldı

 Hırsızlar güvenlik kamerasına takıldı
banner206

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde Suriye plakalı araçla bir markete gelen şahıslar, 4 bin TL’yi alarak kayıplara karıştı. Olay güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Narlıkuyu Mahallesi Mehmet Hafız Bulvarı'nda Mehmet Demir’e ait markette yaşandı. Markete giren 3 şahıstan ikisi, iş yeri sahibi Mehmet Demir’i dışarı çağırdı. Bir davetlerinin olduğunu ve çok sayıda içecek alacaklarını belirten şahıslar Demir’i oyalarken, üçüncü şahıs ise marketteki çekmeceleri boşaltmaya başladı. Paraları önce sandalyenin üzerine koyan şahıs, daha sonra poşete doldurmaya başladı. Markete gelen bir müşteriyi gören şahıs, dışarı çıkmaya çalıştı. Bu sırada market sahibinin de içeri girmesi ile şahıs, kendini dışarı attı. İçerideki müşteriye, diğer şahsın kasa tarafına geçip geçmediğini soran Demir, şüphelenerek şahsın peşinden koştu. Suriye plakalı araçla gelen şahıslar, araca binerek hızla olay yerinden ayrıldı.

Olayın ardından markete gelen polis ekipleri inceleme başlattı. Polis, Suriyeli olduğu tahmin edilen 3 kişilik hırsızlık şebekesini her yerde arıyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2015, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195