Title of a News Article

Hırsızlar ne çalacaklarını şaşırdı!..

.

Hırsızlar ne çalacaklarını şaşırdı!..
banner206
HABER: UĞUR BUDAK

Şanlıurfa'da, son 20 gün içerisinde hırsızlık olaylarının artması vatandaşları korkutmaya başladı, fakat hırsızlar bu kez ne para çalıyor nede ziynet eşyası. Akıllara durgunluk veren hırsızlık olayında bu kez çalınan unsur su sayacı oldu. 

Haliliye İlçesinde ilk olarak başlayan su sayacı hırsızlığı, büyük bir şebeke tarafından yapıldığı öne sürülüyor. Ahmet Yesevi Mahallesi başlayan hırsızlık olayının, bu son günlerde ise Süleymaniye ve şimdide Eyyübiye ilçesi Direkli Mahallesinde yaşanmaya başladı. Organize bir ekip tarafından gece saatlerinde yapılan hırsızlık olayı, son 20 gün içerisinde yüzlerce sayacın çalınmasına neden oldu.

Yaşanan hırsızlık olayında vatandaşlar güvenlik güçlerinden şikayetçi olduklarını belirttiler. 'Gece devriyeleri atılsa mahallelerde, şimdiye kadar hırsızlar bulunmuştu' diyen vatandaşlar, yeni su sayacı almaya gittikleri ŞUSKİ'de maddi olarak zarara girdiklerini ifade ettiler. 

Su sayacı çalınan vatandaşlar ŞUSKİ birimlerine akın ederken, çalınan demir parçasının tekrar bir başka birine satılması imkansız olduğu ŞUSKİ amirleri tarafından ifade edildi.

Kim ve kimler tarafından çalındığı henüz öğrenilmeyen su sayaçları eskicilere satıldığı iddia ediliyor. 

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2015, 22:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195