Title of a News Article

Hisarcıklıoğlu Urfa'da...

Hisarcıklıoğlu Urfa'da...
banner206

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere bugün Şanlıurfa'ya geldi. İlk durağı Kültür Koleji oldu...

15:30'da Uçakla GAP Havaalanına inen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu burada Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Halil Peltek, Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsa Kızıldemir, Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Altun, TOBB Kadın Girişimciler Şanlıurfa il Başkanı Asuman Cevahir Yazmacı ve meclis üyeleri tarafından karşılandı.

Havalanındaki Karşılama sonrası Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya'nın oğlu iş Adamı Süleyman Kaya'nın da kurucusu olduğu Şanlıurfa Kültür Koleji'ni ziyaret eden TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, beraberindeki heyetle birlikte koleji gezerek öğrencilerle birlikte oldu. 

Hafta sonu etüt eğitimi gören öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Hisarcıklıoğlu, Vali Erin ile birlikte okuma kitabı hediye etti. Akabinde Kültür Koleji hatıra defterine düşüncelerini yazdı. 

Kurucu Süleyman Kaya ve Serkan Halhallı ile bir süre sohbet ederek eğitim hakkında bilgi alan Hisarcıklıoğlu'na hediyeler takdim edildi. Son olarak okul bahçesinde toplu bir şekilde hatıra fotoğrafı çekildi. 

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2020, 17:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142