Title of a News Article

İbo Show'da duygusal anlar...

Urfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, yeniden başladığı İbo Show'un 5. Programında duygu dolu anlar yaşadı. Kamera arkasında kendisini seyreden küçük kızı Elif'e seslenerek beni seviyor musun diyen Tatlıses, evet yanıtını alınca gözyaşlarına boğuldu. 

Uğradığı silahlı saldırı sonucu 9 yıldır ekranlardan uzak kalan Şanlıurfa'nın gururu İmparator lakaplı Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, bu hafta da bomba gibi bir programa imza attı. 

Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Mustafa Üstündağ (Deli Muro) ve Nilgün Belgün'ün konuk olduğu bu haftada da çok güzel bir program yaşandı.

Birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayan Tatlıses, bu kez Serdar Ortaçla bolbol düet yaptı. 

ELİF ADA BABAYI AĞLATTI

İbo Show programına kamera arkasında tanıklık eden İbrahim Tatlıses'in küçük kızı Elif Ada, annesi Ayşegül Yıldız ile birlikte programı takip etti. Elif Ada, ilk bir kaç dakika programa sürpriz konuk oldu ardından yerine geçti. Bir süre sonra programda yine eski maziler konuşuldu. Serdar Ortaç'ın pratik yaparsa ibrahim Abinin sesi açılır demesi üzerine konu konuyu açtı. 

Elif Ada, babasının silahlı saldırıya uğradıktan bir süre sonra dünyaya gelmişti. Baba Tatlıses, saldırı sonrası suskunluğunu korumuş ve hiç bir şekilde şarkı söylemişti. Elif'in babasına bu teklifi ise yine suskunluğuna neden olmuş. 

Tatlıses, kamera arkasında kendisini izleyen kızı Elif'e seslenerek beni seviyor musun sorusuna evet cevabı alınca gözyaşları sel oldu. ibo Show'u bir anda sessizlik bürüdü. İbo içten içe Elif'in kötü bir zamanda dünyaya geldiğini dile getirdi ve gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Bunun üzerine program reklam arasıyla sonlandı.

Ayrıca Tatlıses'te, sesinin düzeldiğini ve önceki programlara göre daha bir iyi seviyeye geldiğini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2020, 01:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195