Title of a News Article

İbo Show herkesi şaşırttı!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, yıllar sonra döndüğü İbo Show'la bu akşam yine unutulmaz bir gece yaşattı. Türkülerin, düetlerin havada uçuştuğu İbo Show sosyal medyada gündem oldu.

Uğradığı silahlı saldırı sonrası 9 yıldır kadar ekranlardan ve sahnelerden uzaklaşan Urfalı İbrahim Tatlıses bomba gibi döndüğü İbo Show'la bu akşam yine herkesi eğlendirdi. Yediden yetmişe herkesi tv karşısına kilitleyen Tatlıses bu akşam yine birbirinden ünlü isimleri ağırladı.

Görüşlerin, fikirlerin geride bırakıldığı sadece müziğin konuştuğu gecede Haluk Levet, Sabahat Akkiraz, Hüseyin Turan, Ender Balkır ve Hüseyin Uğurlu İbo Show'un konukları oldu. Türkülerin havada uçuştuğu gecede rockçı Haluk Levent'in türkü okuması damga vurdu. Sabahat Akkiraz, Hüseyin Turan Ender Balkır ve Hüseyin Uğurlu dörtlüsünün türkü düetleri ise adeta izleyenleri mest ettirdi.

Sosyal medyada gündem olan İbo Show konuklarıyla herkesi şaşırttı. Sabahat Akkiraz ve Hüseyin Turan hayranları, İbo Show'a nasıl katıldıklarını şaşkınlarıyla dile getirdiler. 

Müziğin dünyada evrensel olduğu herkesin bildiği bir husus ve fikir zikir ne olursa olsun türkü söylendiği zaman herşey bir kenara bırakılır. 

Urfa'nın gururu İbrahim Tatlıses, yine izlenme rekoru kırdığına kesin gözüyle bakılıyor.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2021, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195