Title of a News Article

İçme suyu arıtma tesisini gezdiler

.

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde bulunan Turgut Özal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, içme suyu arıtma tesisini gezip içme suyu hazırlama safhaları hakkında yetkililer tarafından bilgilendirildi.

İçme suyu arıtma tesisini ziyaret eden Turgut Özal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri suyun musluklara gelene kadar nasıl bir aşamadan geçtiğini ve kalite değerlerini inceleme imkanı buldular. Gezip görme şansı buldukları içme suyu arıtma tesisini gezen öğrenciler içme suyu arıtma tanklarında kullanılan dezenfeksiyon sistemlerini, dengeleme havuzlarını yerinde görme imkanı buldular. Öğrenciler kendilerine bu imkanı veren ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür ettiler.

Şanlıurfa merkez ve merkez ilçelere kaliteli ve sağlıklı içme suyu temini sağlayan ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, içme suyu arıtma tesisi bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda 2015 yılında içme suyu arıtma tesislerinde yapılan kalite standartları denetimlerinde TSE İSO EN 9001belgesi almış 2016 yılında ise yapılan kalite denetimleri kapsamında ise tekrardan TSE İSO EN 9001 belgesini yenilemişti.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2017, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195