Title of a News Article

"İcraatlerimiz konuşuyor"

.

"İcraatlerimiz konuşuyor"
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımında sona gelinen GAP Vadisi 1.Etap Projesinin de incelemelerde bulundu.  Tamamlanan projenin Şanlıurfalılara hayırlı olmasını dileyen Başkan Nihat Çiftçi, "Çok konuşmaktan ziyade, icraatlarımızı gerçekleştiriyoruz" dedi.

Şanlıurfa şehir merkezi ve tüm ilçelerde gelişim ve dönüşümü gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'nın en büyük yeşil alan projesi olan GAP Vadisi Projesi'nin 1. Etabını vatandaşların hizmetine açmaya hazırlanıyor. GAP Vadisinde yapılan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Nihat Çiftçi, 1 milyon 865 bin metrekarelik GAP Vadisi Projesinin tamamlanması ile birlikte Şanlıurfa'yı bir adım daha öteye taşıyacaklarını belirtti.

Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa'da çığır açacak ve ses getirecek projeleri bir bir hayata geçirdiklerinin altını çizen Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'nın çehresini değiştirecek olan GAP Vadisi Projesi'nin 1. Etabında yapılan çalışmalarla ilgili son kontrolleri gerçekleştiriyoruz. Yaşam alanı bakımından çok büyük olan projemizin 1. Etabını bitirmiş oluyoruz. Allah'ın izni ile ilerleyen günlerde Şanlıurfalıların hizmetinde olacak.

Başkan Nihat Çiftçi, GAP Vadisi 1. Etabının içinde kuru havuzların, su oyun hareketlerinin, yeşil alanların, dinlenme ve mesire alanlarının bulunduğunu ve birçok sosyal mekanı da içinde barındırdığını ifade ederek, "İnşallah GAP Vadisi 2. ve 3. Etap Projelerimizi de başlatacağız. Çok konuşmaktan ziyade icraatı konuşturuyoruz. Şanlıurfa'nın hizmeti beklediğini biliyor ve bu doğrultuda Büyükşehir Belediyesi olarak çığır açacak ve ses getirebilecek projelere imza atıyoruz. Tüm ekibi kutluyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2016, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195