Title of a News Article

İftar buluşması bu sefer Karaköprü'de...

.

Ramazan iftar programlarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bu kez Karaköprülüleri aynı sofrada buluşturdu. Karaköprü Saat Kulesinde düzenlenen iftar programına vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar, Karaköprü Belediye Başkanı Mettin Baydilli, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Müslümanların arasına nifakların sokulduğu bir dönemde kardeşlerin aynı sofrada buluşmasına vesile olan iftar programından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar: "Ramazan ayının bu iftarını Karaköprülülerle aynı sofrada yapmak ve aynı duaları paylaşmak huzur veriyor. Ülkemize de sıkıntıların bertaraf olması için birlikte dua ediyoruz" diyerek huzur içerisinde bayrama ulaşmayı Allah'tan diledi.

Bütün ilçelere hizmet etmek için çalıştığını belirten Başkan Çiftçi: "Karaköprü'de hizmete başladık. 13 İlçemize hizmet ediyoruz. Bu iftarda Karaköprülülerle birlikteyiz. İftar sofraları paylaş, barış ve huzurla kuruluyor. AK Belediyeler 81 ilde gerçekleştiriyor. Her ilçede böyle güzel iftarlarda buluşuyoruz" dedi.

Karaköprü'de kurulan iftar sofrasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden Karaköprü Belediye Başkanı Mettin Baydilli ise birlik ve beraberliğin İslam aleminde pekişmesi için temennide bulundu.

İftar buluşmasını düzenleyen Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise Ramazan ayının iyilik ve rahmet ayı olduğuna dikkat çekerek sofraların açık ve paylaşımcı olunmasının önemine dikkat çekti.

Karaköprüde düzenlenen Büyükşehir Belediyesi'nin iftarına binlerce kişi katılarak Ramazan ayının manevi havasını yaşadı. İlahi dinletisi maneviyat dolu Ramazan programı yaşayan vatandaşlar, gerek hizmetlerden dolayı gerekse etkinliklerden dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2017, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195