Title of a News Article

İftarda bir araya geldiler

Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan Ramazan'ın 3.  gününde mahalle muhtarları ve meclis üyeleriyle iftar programında bir araya geldi.

Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan'ın evinde verilen iftar yemeğine merkez ve kırsal mahalle muhtarlarının yanı sıra belediye meclis üyeleri de katıldı. İftar programında başkan Ayhan muhtarları dinleyerek sorunları not aldırdı. Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, İlçeyi 114 mahalle muhtarıyla beraber yönettiklerini, muhtarların kendileri için çözüm ve proje ortağı olduğunu ifade ederek, mahalledeki sıkıntıların en kısa sürede gidereceklerini söyledi.

Başkan Ayhan verilen iftar yemeği sonrası yaptığı açıklamada; “Hepinizin Ramazan-ı Şerif'i mübarek olsun. Cenab-ı Allah sağlıklı şekilde oruç tutmayı, ibadet etmeyi ve af olan kullarından olmayı bize nasip etsin. Öncelikle önceki gün İstanbul’da ve dünde Mardin Midyat’ta yaşanan bu hain terör saldırılarını nefretle kınıyorum. Şehitlerimize Allahtan rahmet kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı dileyerek konuşmama başlamak istiyorum.  Ben muhtarlarımıza her zaman, benim dert ortağım diyorum. Ben belediye başkanı seçildim diye kibirlenmedim, böbürlenmedim. Akçakale’mizi 114 mahalle muhtarımızla birlikte yönetiyoruz.

Sizlerin de işi zor, belediye olarak bizlerin de işi zor. Bir yere gideceğiniz zaman, oraya hizmet götürmüşseniz alın açıklığı ile gidiyorsunuz. Belediye Başkanlığı çok kolay değil. İnsanların dertlerini, dert edinmeniz lazım. Cenazesi olanla üzülecek, hastası olanla ilgilenecek, düğünü olanla birlikte mutlu olacaksınız. Geçimi olmayanla, geçim sıkıntısı olanla alakadar olacaksınız. Her mahallemizin gönlünü almaya çalışıyorum. Mahallelerde oturan insanlarımızın da duasını almak istiyorum, sizlerin de duasını almak istiyorum. Ben size dert ortağı, çözüm ortağı olarak bakıyorum. Siz de bana lütfen öyle bakın. Taleplerinizi notlarımıza aldık. Bu yaz sıkıntılarınızı çözmeye gayret edeceğiz.“ ifadelerini kullandı. Mahalle muhtarları ve belediye meclis üyeleri ise Belediye başkanı Ayhan’a vermiş olduğu iftar yemeği ve yaşanan bu birlik beraberlik örneği için teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2016, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195