Title of a News Article

İhbara çağrılan polisler neye uğradığını şaşırdı!

URFASTAR

Şanlıurfa'da, geçtiğimiz 10 Nisan akşamı Şıh Maksut mahallesi sakinleri, 155 polis imdat hattını arayarak kavga ihbarında bulundular. Kavga ihbarının alındığı adrese gelen polislere pastalı, Türk Bayraklı ve müzikli sürpriz yapıldı.

Eyyübiye ilçesine bağlı Şıh Maksut mahallesinde 10 Nisan akşamı unutulmaz anlar yaşandı. Mahalle sakinleri, Polis haftası nedeniyle bir plan yaptı. 155 polis imdat hattını arayarak, 'kavga var çabuk yetişkin ihbarında bulundular. Alınan adres üzerine olay mahalline giden devriye ve yunus tim ekipleri burada kavganın olmadığını ve 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle mahalleliler tarafından Türk Bayrağı, yaş pasta ve Mustafa Yıldızdoğan'ın 'Ölürüm Türkiyem' türküsüyle karşılaştı.

Yaşanan görüntülerde, Polisler neyle karşılaştıklarını şaşkınlıkla izlediler. Mahalleliler tarafından alkışlanan polislerden birisi yaş pasta üzerindeki mumları üfleyerek teşekkürlerini dile getirdi. 

Böylesi güzel görüntülerin yaşandığı ve Şıh Maksut mahallesi sakinlerini duyarsız kalmadıkları için tebrik ediyor, Urfastar.com olarak bizlerde Polis Teşkilatının 174. Yıl dönümünü kutluyoruz. 

Asayiş olaylarının basın yönünden kamuoyuna yansıtılmasına adına geçilen haberlerin sonundaki klişeleşen o cümleyi dipnot olarak aşağıya bırakmayı ihmal etmiyoruz.

'Olayla ilgili polisin geniş çaplı soruşturması sürüyor'

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2019, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195