Title of a News Article

İKİ MAAŞINI BAĞIŞLADI

.

İKİ MAAŞINI BAĞIŞLADI
banner206
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye Belediyesi'nin yapmış olduğu sportif faaliyetlerle ilgili basın toplantısı gerçekleştirdi. Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor'un kurulduğunu açıklayan Başkan Demirkol, gençlere sporu aşılamak amacıyla okul ve mahallelerde de sportif faaliyetlerin arttırılması için çalışma yapılacağını söyledi. Demirkol ayrıca, amatör kulüplere ve Şanlıurfaspor'a birer maaşını bağışladığını ve Haliliye Belediye Spor'a Türkiye şampiyonu bir sporcu transfer ettiklerini açıkladı.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, sportif faaliyetlerle ilgili Haliliye Belediyesi Ek Hizmet Binası Toplantı Salonu'nda kulüp başkanları, antrenör, sporcu ve gazetecilerle buluştu. Toplantıya Başkan Demirkol'un yanı sıra, Başkan Yardımcıları Mehmet Faik Demir, Osman Uludağ, Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Bahattin Canbeyli ve amatör spor kulüplerinin başkanları katıldı. Gençleri sokaktan kurtarmak ve sağlıklı yaşayabilmelerini sağlamak için Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor'un kurulduğunu söyleyen Başkan Demirkol, "Gençlerin ve çocukların, sokaktan kesilmesi, sağlıklı düşünebilmesi, sağlıklı yaşayabilmesi ve dolayısıyla sağlıklı bir toplum olmamıza katkıda bulunmaları adına sporun her çeşidine, her türden en yüksek makamları da sporun içine katarak, Haliliye bölgesinde etkili bir spor çalışması yapmak istiyoruz. Bu amaçla, Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor'u kurduk. Haliliye Belediye Sporumuz, Haliliyemize, Şanlıurfamıza ve ülkemize hayırlı olsun. Haliliye Belediye Spor, futbol dışında, diğer salon sporlarıyla ilgilenecek. Daha sonraki aşamalarda belki futbolla da ilgilenebileceğini belirtmek istiyorum. Faaliyet alanlarımız salon sporları, bu salon sporlarında da en iyisini yapmak hedefimiz" dedi.

Başkan Demirkol, Haliliye Belediye Spor'un kick boks, atletizm, masa tenisi, basket ve voleybol branşlarında faaliyet göstereceğini söyledi.

"GENÇLERİMİZ RAHAT SPOR YAPSIN DİYE"
Gençlerin rahat spor yapmaları için okul ve mahallelerde gerekli çalışmaların yapılacağını anlatan Başkan Fevzi Demirkol, şunları söyledi:
"Gençlere ve spora verdiğimiz önemin göstergesi olarak ilk önce, tüm mahallelerimizde gençlerimizin spor yapması için gerekli şartları temin etmek belediye olarak bizim  faaliyet alanımıza girmekte. Bu hususta hassasiyetimiz var. Okullarımızdan başlayarak, tüm okullarımızda spora ve sporcuya her türlü yardımı yapacağız. Bu bazen teknik, bazen hoca ve bazen forma yardımı olabilir. Gençlerimizin rahat spor yapması için  buna mahallelerimizden ve okullarımızdan başlatmak istiyoruz."

"2 MAAŞIM KULÜPLERE"
Başkan Fevzi Demirkol, Haliliye Belediyesi'nin spora ve sporcuya verdiği önemin göstergesi olarak Haliliye İlçesi'nde faaliyet gösteren 26 amatör spor kulübüne forma yardımı yaptığını belirterek, "Spora ve sporcuya verdiğimiz önemin göstergesi olarak Haliliye bölgesindeki 26 spor kulübüne forma yardımı yapıyoruz. Daha sonrasında bu desteklerimiz de devam edecek. Yine spora ve sporcuya verdiğimiz önemi, halkımızın spora ilgisini temin etmek amacıyla, konuya dikkat çekmek için, çam sakızı çoban armağanı diyerek ilk maaşımı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun bünyesindeki kulüplere, bir sonraki maaşımı ise Şanlıurfamızı temsil eden Şanlıurfaspor Kulübü'ne bağışlıyorum. Bunun sebebi, Şanlıurfaspor'a ilgili çekmek amacıyladır."
"TÜRKİYE ŞAMPİYONUNU TRANSFER ETTİK"
Başkan Fevzi Demirkol, konuşmasında son olarak yaptıkları transfere değindi. Kick boks dalında Türkiye Şampiyonu Mevlana Altundaş'ı transfer ettikleri müjdesini veren Demirkol şunları kaydetti:

"Haliliye Belediye Spor'u kurarak bünyemize kattığımız bir sporcumuz var. Ben buradan bu müjdeyi de size vermek istiyorum. Kick Boks dalında Mevlana Altundaş isimli sporcumuz, kendisi zaten başarılı bir sporcu. Kendisi bize yeni sporcular yetiştirecek. Türkiye birincisi, 2009'dan bu yana Kick boks dalında yapılan şampiyonlarında çoğunda Türkiye şampiyonu olmuştur. Halinde Avrupa 3'üncülüğü var. Şanlıurfa Haliliye Belediye Sporumuza transfer etmiş bulunmaktayız. Kendisi artık bizim sporcumuz. İnşallah bizi en iyi şekilde temsil edilecektir. Azerbaycan'da yapılacak bir müsabakaya Haliliye Belediye Spor adına ülkemizi, bizi temsil edecektir. Bu defa kendisinden daha iyi başarılar bekliyoruz."

Konuşmaların ardından amatör spor kulüplerine formaları takdim edildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2014, 00:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195