Title of a News Article

İkinci durağı Akçakale oldu!

İkinci durağı Akçakale oldu!
banner206

 Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Akçakale'de çadır kenti ziyaret etti.

Şanlıurfa Valiliğine atanan İzzettin Küçük'ü, Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, İlçe Jandarma Komutanı Cem Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Sunay Balıklıkaya ve daire amirleri karşıladı. Akçakale kaymakamlığında bir süre kalan Vali Küçük daha sonra Akçakale gümrük kapısına geçerek sınırda incelemelerde bulundu.

Vali Küçük, Akçakale gümrük kapısındaki temaslarının ardından Suriyeli mültecilerin barındığı Süleyman Şah Konaklama tesislerine geçti. Vali Küçük burada yetkililerden çadır Kent hakkında brifing aldı. Çadır Kent yönetimiyle toplantı salonunda bir araya gelen Vali Küçük, çadır kentte faaliyete gösteren Suriyeli kadın meclisi, gençlik ve çocuk meclisinden sorunlarını dinledi. Daha sonra çadır Kent içerisinde bulunan hastane ve spor alanını gezdi.

Çadır kentte yapılan hizmetleri yerinde inceleyen Vali Küçük, burada çalışan yetkili ve personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Vali Küçük, Süleyman Şah Konaklama tesislerindeki incelemelerinin ardından Şanlıurfa'ya döndü.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2014, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195