Title of a News Article

İl Başkanı rakamları açıklandı...

İl Başkanı rakamları açıklandı...
banner206
 Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız, düzenlediği basın toplantısında Belediye Başkan aday adaylarının aon durumu ve tamayül yoklaması hakkında bilgi paylaşımında bulundu. 

İl başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan Yıldız şunları ifade etti "
Bilindiği üzere 31 Mart 2019’da yerel seçimlerimizi gerçekleştireceğiz. Bu seçimlerde hem belediye başkanlarımızı hem de belediye meclis üyelerimizi seçeceğiz. Ben buradan teşkilatım adına şimdiden yerel ve mahalli seçimlerin ülkemiz ve Şanlıurfa’mız için hayırlara vesile olmasını dilerim. 
Çok kıymetli basın mensuplarımız
5 Kasım 2018 tarihinde start verdiğimiz yerel seçimler aday adaylarını başvuru kabul süreci dün gece saat 24:00 itibariyle belediye başkan aday adaylığı sürecini bitirmiş bulunmaktayız.  Şimdi sizlere hem büyükşehrimiz hem de ilçe belediye başkanlığı aday adaylık başvuru istatistiklerini paylaşmak istiyorum.
Büyükşehir: 14
Haliliye: 27 
Eyyübiye: 32
Karaköprü: 23
Akçakale:  15
Harran: 7
Birecik: 16
Halfeti: 8
Suruç: 4
Bozova:  27
Hilvan: 22
Siverek: 19
Viranşehir: 22
Ceylanpınar: 24
Bu aday adaylarımız içinde bayan aday adayı müracaatı: 12
Genç aday adayı müracaatı: 12
Engelli aday adayı müracaatı: 14
En genç adayımız 22 yaş itibariyle Akçakale İlçemize başvurmuştur.

Bizler ak parti Şanlıurfa il teşkilatı olarak tüm çalışmalarımızı şeffaflık ilkesinde yürüttük.  Burada aday adaylarımızın liderimizin işaret ettiği gibi yaşadığı yerde halkıyla bütünleşecek, onların derdiyle dertlenecek, sevinciyle sevinen, yüreğinde hizmet aşkı ve kafasında ilimizi ilçelerimizi kalkındıracak projeler olan aday adayları olduklarından eminiz.
Kıymetli basın mensupları,
Pazar günü Gap arena spor salonunda temayül yoklamamızı gerçekleştireceğiz. Yeni E-Temayül sistemi ile elektronik ortamda daha hızlı bir şekilde teşkilatımız oy kullanacaktır. Ben buradan teşkilatımıza yeniden Pazar günkü temayül yoklamasında gelip oy kullanmaları yönünde çağrıda bulunuyorum. Hem kâğıt israfından hem de zaman kaybının önüne geçen yeni sistemimiz şimdiden hayırlı olsun.
 Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan riyasetinde il ve ilçe teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle, belediye başkan adaylarımızla, belediye meclis ve il genel meclis adaylarımızla, sandık müşahitlerimizle, mahalle, köy temsilcilerimizle, AK Partiye gönül vermiş milyonlarla, Şanlıurfalı gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz, ağabeylerimizle bir olup Allah’ın izniyle 31 Mart 2019 gecesinde zaferimizi ilan edeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2018, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195