Title of a News Article

İlçenin en büyük yeşil alan'ı hayata geçti

.

İlçenin en büyük yeşil alan'ı hayata geçti
banner206

Şanlıurfa merkez ve tüm ilçelerde yeşillendirme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar'ın en büyük yeşil alan özeliği 20 dönümlük Büyükşehir Parkı'nı törenle hizmete açtı.

Ceylanpınar ilçe girişinde yer alan ve bulunduğu konum itibariyle de ilçedeki konaklama alanı ihtiyacının büyük kısmını gideren 20 dönümlük Büyükşehir Parkında; çocuk oyun alanları, kamelyalar, spor aletleri ve yürüyüş yolları yer alıyor.

Büyükşehir Parkının açılışına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nın yanı sıra; Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe, Ceylanpınar Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Bayol,  AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Gültekin ve çok sayıda Ceylanpınarlı katıldı

Törende açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Nihat Çiftçi, "Her geldiğimizde ya bir hizmetin açılışını yapacağız, yada bir hizmetin temelini atacağız" dedi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmetlerin bir bir geleceğine dikkat çeken Başkan Nihat Çiftçi, "AK Belediye olarak bu denli güzel hizmetlere vesile olduğumuz için Allah'a hamd ediyoruz. Allah'ın izniyle önümüzdeki aylarda Ceylanpınar'da yoğun bir çalışma başlayacağız. Ceylanpınar'a her geldiğimizde yeni bir hizmet getireceğiz yada hizmetin temelini atacağız.Büyükşehir Belediyesi olarak 13 ilçenin sorumluluğunu üstleniyoruz. İlçemizle ilgili rakamları aldık. Büyükşehir Belediyesi olarak  ilçemizin 38 mahallesinin tamamında 116 Kilometre yol yaparak Ceylanpınarlıların hizmetine sunduk" dedi.

ÇİFTÇİ, "TEK AMACIMIZ HALKIMIZI MEMNUN KILMAKTIR"

Büyükşehir Belediyesi olarak kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir gelişim ve dönüşümü gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Nihat Çiftçi, "Kent merkezi ve ilçelerde büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Hamd olsun 13 ilçenin tümünde büyük bir varlık gösteriyoruz. Halkın hizmetindeyiz amacımız ise vatandaşlarımızı memnun kılmaktır. Vatandaşlarımız sorunları için gece gündüz dertleniyor sorunlarını çözmek için büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Belediyecilik anlayışımız gibi Milletin efendisi değil, Milletin hizmetkarı olmaya geldik. Dolayısıyla ilçelerimizdeki hizmetleri el birliği ile gerçekleştireceğiz" dedi.

CEYLANPINAR'A MÜJDE: SEMT PAZARI VE KÜLTÜR MERKEZİ

Ceylanpınar'a semt pazarı kazandıracaklarının müjdesini veren Başkan Nihat Çiftçi, "Ceylanpınar'da yatırımları bir bir gerçekleştiriyoruz. Açılışını gerçekleştirdiğimiz bu güzel parkın yanında ilçemizin ihtiyacını karşılayacak olan semt pazarının temelini atacağız. ilçe sakinlerimizin yoğun talebi doğrultusunda ilçemizde güzel bir kültür merkezi olsun istedik. Bu doğrultuda ilçemize yakışır güzel bir kültür merkezinin temelini de yine Allah'ın izniyle ilerleyen günlerde atacağız. incelemelerimiz kapsamında Özbek mahallesinde bulunan eskiyen yolunda tamamını beton parke yapacağız" dedi.

Gerçekleştirilen konuşmanın ardından Başkan Nihat Çiftçi'ye Afgan yöresel kıyafetleri takdim eden bölge halkı gerçekleştirilen hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

CEYLANPINARLILAR İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Ramazan ayı dolayısıyla her gün farklı bir ilçede çeşitli etkinliklere imza atan Büyükşehir Belediyesi Ceylanpınar'da iftar programı düzenledi. Verilen iftar yemeğine katılan Başkan Nihat Çifçi, ilçe halkıyla birlikte iftar yaparak, paylaşmanın ve birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İftarın ardından vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çiftçi, daha sonra iftara katılan konuklarla birlikte Grup Çağrı'nın seslendirdiği ilahileri dinlediler.

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2016, 13:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195