Title of a News Article

“İlçenin her tarafında ekiplerimiz çalışıyor”

.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yolları kışa yetiştirmek ve vatandaşların çamurdan etkilenmemesi için ekiplerin ilçenin dört bir yanında çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söyledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Doğukent mahallesinde yapılan kilitli parke çalışmasını incelerken, çalışmaların gidişatı hakkında bilgi aldı. Doğukent mahallesinde yapılan kilitli parke çalışmaları 1157, 1159, 1167 ve 1183. sokakları kapsarken, çalışmaların bitmesiyle mahalleye önemli bir yol kazandırılmış olacak.

Karaköprü Belediyesi olarak vatandaşların kış aylarında bozuk yollarda sıkıntı çekmemesi için aralıksız çalıştıklarını söyleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçe merkezinde birçok mahallede ekiplerin çalıştığını kaydetti.

Başkan Baydilli şunları söyledi: “Doğukent mahallemizde yaklaşık bir kilometre uzunluğundaki orta refüjlü yolumuzun kilitli parke çalışmaları devam ediyor. Karaköprü Belediyesi olarak bu yıl 250 bin metrekare kilitli parke ihalesini gerçekleştirdik. Sadece Doğukent ile sınırlı kalmayarak ilçenin dört bir yanında kilitli parke çalışması yaparak vatandaşlarımızın çamur sıkıntısı yaşamaması için çalışıyoruz. İnşallah kışa girmeden yetişebildiğimiz kadarıyla yolların kilitli taşını döşeyip vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Özveriyle çalışan ekiplerimize teşekkür ediyorum.”

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri Doğukent’in dışında Atakent, Akpiyar, Batıkent ve Seyrantepe mahallelerinde de kilitli parke çalışmalarını program dahilinde sürdürüyor.


Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2017, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195