Title of a News Article

İlk kez orayı gördüler...

.

İlk kez orayı gördüler...
banner206

 Siverek Belediyesi Kadın ve Aile hizmetleri müdürlüğü tarafından Siverekli bayanlara gemiyle Takoran gezisi düzenlendi, kadınlar gezide doyasıya eğlendi.

Nissibi köprüsü yanı başında belediyeye ait gemiyle yaklaşık 350 Siverekli Bayan Takoran Vadisinin keşf edilmemiş doğal güzelliklerine hayran kaldı.

Bayanlara düzenlenen gezi programına katılan Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu şunları kaydetti.“Siverek’in kenar mahallelerinde yaşayan bayan kardeşlerimiz özellikle bu güne kadar burayı görme imkânı bulmayan Takoran’ın doğal güzellikleri ile sizleri tanıştırmak istedik, amacımız Siverek’in güzelliklerini belediyemiz tarafından düzenlenen ücretsiz turlarla siz değerli halkımıza tanıtmak ve yaymaktır. Burada kısa süre önce yapımına başladığımız 60 bin metrekare alan üzerinde kurduğumuz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın isminin verildiği mesire alanımız kısa süre sonra açılışı yapılacaktır. Kadın destek merkezilerinin sayısını arttırarak siz değerli kadın kardeşlerimizi daha eğitimli, daha bilinçli ve iş ve eğitim alanında onları eğitmek ve onlara yardımcı olmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz”

Sema Terkoğlu; “kursa katılıyorum, başkanımıza teşekkür ediyorum buraları ilk defa görüyorum ve çok beğendim annemle geldik ve gezme imkânı bulduk bu imkânı sağlayan Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a teşekkür ediyorum”dedi.

Bayanlara yönelik ilk defa böyle kapsamlı bir gezi düzenlendiğini belirten Baran İlhan ‘’ilk defa bu güzellikleri görüyorum, bayanlarla gezerek doyasıya eğlendik’’dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2018, 17:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195