Title of a News Article

İlk talimatı Urfa ve Mardin için...

.

İlk talimatı Urfa ve Mardin için...
banner206
 Başbakan Vekili Ahmet Davutoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile AK Parti Mardin Milletvekillerinden, elektrik kesintisi nedeniyle 3 gündür vatandaşların Mardin-Şanlıurfa karayolunu trafiğe kapatması konusunda bilgi aldı.

Başbakan Vekili Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM Genel Kurulu'ndaki yemin töreninin ardından, AK Parti Grubu'ndaki makamına geçti. Davutoğlu, burada, Yıldız, İçişleri Bakanı Efkan Ala, AK Parti Mardin ve Urfa Milletvekilleri ile biraraya geldi.

AK Parti Grup Başkanvekilleri Nurettin Canikli, Mustafa Elitaş ve Belma Satır'ın da hazır bulunduğu görüşmede, Yıldız ve milletvekilleri, Ahmet Davutoğlu'na, vatandaşların elektrik kesintileri nedeniyle 3 gündür Mardin-Şanlıurfa karayolunu trafiğe kapatması konusunda bilgi verdi.

Akdağ, yaptığı açıklamada, Başbakan Vekili Davutoğlu'na, işin boyutu, vehameti ve önemi ile ekonomik kayıpları konusunda bilgi verdiklerini söyledi.

Başbakan Vekili Ahmet Davutoğlu'nun, çiftçilerin elektrik borçlarının tarımsal destekleme primlerinden ödenmesi konusunda çalışma yapılmasını istediğini belirten Akdağ, 'Bu soruna çözüm bulunması ve bu konuda bir Bakanlar Kurulu kararı hazırlanması noktasında Başbakanlık Müsteşarı'na talimat verdi. Soruna en kısa sürede çözüm bulunacak' dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2014, 19:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195