Title of a News Article

ilk ziyaretini yaptı...

Şanlıurfa'nın yeni Valisi İzzetin Küçük, ilk ilçe ziyaretini Suruç ilçesine yaptıktan sonra bir süre sonra suyun bırakılacağı Suruç tünellerinde incelemelerde bulundu..

ilk ziyaretini yaptı...
banner206
Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük, ilk ilçe ziyaretini Suruç ilçesine yaptıktan sonra Dünya'nın en uzun sulama tünelleri olan Suruç tünellerinde incelemelerde bulundu.
Son Valiler kararnamesi ile Şanlıurfa'ya atanan İzzetin Küçük, ilçe gezilerine başladı. Beraberinde Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş,İl Jandarma Alay Komutanı Albay Selman Kömürcü,Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül ve Bozova Kaymakamı Recep Öztürk ile birlikte Suruç ilçesine gelen Vali Küçük'ü ilçe kaymakamı Abdullah Çiftçi karşıladı. Suruç ilçesinde bazı esnafı ziyaret eden Vali Küçük, daha sonra Suruç ovasın suyla buluşturacak olan Suruç tünellerinin inşaat alanına geçti. Burada DSİ Bölge Müdürü Numat Gündüz'den tünel hakkında bilgi alan Vali İzzetin Küçük daha sonra tünellin çıkış ağzında incelemelerde bulundu.
Suruç ovasının suya hasret topraklarının suyla buluşmasına sayılı günler kaldığını belirten Vali Küçük' Urfamızın çalışkan halkı olan Suruç çiftçisi ve sanayicisinin suya olan özlemleri nihayet bitiyor. Sayın Başbakanımızın gelişi ile Suruç tünellerinden suyu bırakmış olacağız. Suyu tarlalara götürecek olan kanal çalışmaları son hızla devam ediyor. Burada ki çalışmalar bittiği gün Suruç ovası suya kavuşacaktır'dedi.
Vali İzzettin Küçük ve beraberinde ki heyet ikinci ilçe gezisini ise Akçakale ilçesine yapacaklar.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2014, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195